10 jul 2007

Soms
Heb ik van die dagen
Waarop ik het liefst in mijn schulp zou kruipen
Heel diep verscholen voor de wind, regen en problemen
Stilletjes hopend dat wanneer ik mijn kopje weer uitsteek
Alles weer goed zal zijn

9 opmerkingen:

anja zei

Ghoh Sorke, krijg er kiekevel van... vaneigens hebde gij van die dagen... al heel straf dat ge ze maar 'soms' hebt.....en heel frustrerend dat niemand het van u efkes kan overnemen zodat ge een poosje 'zonder zorgen' weer krachten zou kunnen opdoen om dan weer ten strijde te kunnen gaan....dat zou pas mooi zijn hee, als we elk om beurt eens uw last zouden kunnen dragen, eerlijk verdelen....ik ben kandidaat zunne, maar kan nie beloven dat ik ze met dezelfde kracht zal dragen als gij het doet
heel dikke knuffel en heel veel sterkte

Sonja zei

Hey Sorayaatje
'k dacht al dat het een beetje minder goed ging.Die chemo kruipt niet in je kleren he?'K weet dat ik in herhaling val als ik zeg dat ik niet begrijp hoe jij alles klaar speelt,je hebt niet alleen je lichaam dat niet mee wil maar wat er in hooft omgaat zal ,denk ik tenminste,nog veel zwaarder om dragen zijn.Geen wonder dat het een zware dag was zondag,vragen en angst voor de toekomst zullen daar zeker een grote rol in spelen.En natuurlijk mag je"kankeren"je zou voor minder.Maar wij staan zo machteloos aan de kant en kunnen alleen maar toekijken hoe jij met een onmogelijke kracht verder gaat."K heb de neiging om te zeggen "kop op meisje nog 1 te gaan"maar besef heel goed dat dat wel heel kortzichtig is.Moesten alle zorgen met de laatste chemo voorbij zijn dan was het om naar uit te kijken ,maar nu zijn er nog zoveel vragen en angsten voor wat komen gaat.
een knuffel van ons en hopelijk lukt het vannacht wel om te slapen.Sonja

Anoniem zei

Ik kreeg deze tekst van een iemand die mij nauw aan het hart ligt. Ik hoop dat deze woorden een bron van troost en kracht mogen zijn.

From the day we arrive on the planet and blinking step into the sun there's more to see than can ever be seen more to do than can ever be done there's far too much to take in here more to find than ever be found but the sun rolling high through the sapphire sky keeps great and small on the endless round it's the circle of life and it moves us all through despoir and hope through faith and love till we find our place on the path unwinding in the cicle the circle of life

Unknown zei

Dag Sorayaatje,

Ik lees op je site dat je een paar moeilijke dagen achter de rug hebt. Hier weet ik ook geen raad mee hoor. I'm afraid this is a mental war you'll have to fight alone. Ik hoop echt dat het vandaag wat beter gaat. Weet dat je nog altijd mijn sjoeke bent: the body may change, the mind doesn’t.

Goed nieuws jongedame: Noorwegen is een prachtig land. De streek waar wij verbleven, het westen, de fjordenstreek is overweldigend. Ik heb wel een paar leuke foto’s mocht je die willen bekijken, mag je altijd eens langs komen. Of ik kom nog eens tot bij jou, je ziet maar. Dan zie je meteen welke prachtige dingen er te ontdekken vallen.

Enkele tips:

Laat Oslo links liggen: de moeite niet. Bergen is een veel mooiere stad voor een daguitstap.

Net voor je Geiranger binnen rijdt, heb je een goed restaurantje/verblijf “Westeras” genaamd. Hoog gelegen en dus met een prachtig uitzicht. De kok Thomas en zijn bazin Iris zijn schatten. Is ook nog net betaalbaar.

Plan geen lange tochten in de wagen. De wegen zijn er zo smal en kronkelig dat je gemiddeld nooit meer aflegt dan 70 kilometer per uur. 60 is zelfs meer realistisch. Dus een tocht van 400km zal je toch al gauw 6 uur kosten. Door het bochtige parcours is het ook vrij lastig rijden voor de chauffeur.

Een onverwachte ontdekking: Mundal (of Fjoarland). Mooie streek, leuke camping én godverlaten rustig.

Knuffel.
DAVID

Unknown zei

Om je wat op te vrolijken: wat good feel movies!!

Tijdens een 'ontdek een idool-wedstijd' vorige week …in Engeland…een dik ventje met lelijk gebit... Hij heet Pol Pott (je kon het zelf niet beter verzinnen)... komt efkes meedoen.

Bekijk de verveling van de jury…die het blijkbaar al kotsbeu was om al die 'idolen' te horen en denkt “wat nu weer”

hij gaat opera zingen.

En dat ventje zet daar een performance neer waar heel de zaal van uit de bol gaat.

De man heeft ondertussen gewonnen en een 1 miljoen pond contract aangeboden gekregen + nieuwe tanden !!!

http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA

http://www.youtube.com/watch?v=f5Ij8tFjk-4&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=mUyKYB4zYCQ&mode=related&search=

Groeten,
DAVID

Sabine Caboor zei

Hmhm ....
Ik begrijp het ....
En misschien denk je nu wel : Neen !! Dat kan je niet begrijpen !!!
En inderdaad, je hebt gelijk ...

Anoniem zei

"Door stormen wortelt de eik dieper".
Voor jou: je hebt getoond dat je alle veel hevige stormen doorstaan hebt. Blijf schrijven, op momenten van vreugde en momenten van angst en verdriet...
Ook al ken ik je niet, je bent een ferme madam!

Sterkte!
S.

epickurtje zei

Na een tijdje in stilte je blog te volgen wil ik nu toch even reageren. Zoals anja hier schreef, konden we het maar eens een tijdje overnemen van jou tijdens verjaardagen of vakanties of zo.Spijtig gaat dit niet. Wat ik wel weet is dat er hier veel mensen een stukje van je lot(last) willen dragen. Hopelijk geeft dit je wat troost. HOU MOED zoals je dit nu reeds al die tijd doet.

Hilde zei

ah lotje,
dat ge een sterke madam zijt weten we allemaal, dat je van die dipdagen hebt is 'maar normaal'. Gisteren zijn we echt gaan soldenshoppen in Gent en jij loopt daar te zingen in de winkel, hoedjes passen,we maken plezier,...
Als ik deze reacties dan lees sta ik er even bij stil. We zien of horen elkaar alle dagen dus kan ik het misschien niet echt van op afstand bekijken,maar dat je intens geniet van de mooie momenten is een feit!!! Laat dit nog lang mogen duren,.....
Dikke zoen!