13 aug 2007

Ain't no valley low enough


Ik vraag me af of ik wel dezelfde coctail heb gehad donderdag... Ik ben wel moe, maar was helemaal niet misselijk dit weekend. Misschien komt het omdat er 5 weken tussen waren, en heeft de hoogtestage in Noorwegen er wel iets mee te maken ? Sta wel vol met pukkels, dat is eens iets anders. En de chirurg houdt vol dat de buikpijn normaal is. 2 à 3 maanden revalidatie zei ie toch ? Het is ondertussen 5 maanden. Of word ik nu ongeduldig ?

3 opmerkingen:

Sabine Caboor zei

Dag Soraya,
Amai, een foto om even stil van te worden ... Prachtig. Zelfs Patrick ging al even nakijken "voor de aardigheid" waar die vrienden uit Zweden nu precies wonen. En hij vindt dat ik voor volgend jaar maar best eens een reis kan uitstippelen. Misschien heb jij ook "notities" van net die plekjes die je zeker moet gezien hebben ?
Ah, gelukkig was je fysiek beter. En als er "meer uit te halen valt" dan doe jij dat ook hé ... hmhm ... als ik zo hoor wat je dit weekend allemaal gepresteerd hebt !!
Er zat meer tijd tussen de chemo's. Dus misschien al beter gerecupereerd. En "eventjes helemaal weg", dat is voor jou het meest ontspannende wat men jou kan bieden. Dus dat zal je lichaam zeker ten goede gekomen hebben. Geest en lichaam zijn immers niet te scheiden ... euh ... hier toch niet op aarde staat er in de boekjes ...
Beste groetjes,
Sabine

Catherine zei

Hoi Soraya,
Ik heb ervan genoten jou te zien glunderen op je paard zondag ! En ondanks alles je toch zo inzetten voor het achttal ... Het blijft een microbe hé, maar dan één van de gezonde soort!
Je reactie op het applaus ... er zit een echte winnaar in jou. Er blijven voor gaan is het motto!
Geniet maar van de komende festiviteiten!
Vele groetjes,
Catherine

Sabine Caboor zei

Dag Soraya,
Ik stuurde je info door over Roy Martina. Is arts, realiseert heel erg veel en krijgt ook veel kritiek. Ik stuur je toch zijn antwoord door omtrent info van die Italiaanse arts. Maar die doet dus alles in het Italiaans. Zal niet echt iets zijn om verder energie in te stoppen meen ik.

From: roy martina
Sent: woensdag 15 augustus 2007 0:31
To: p.martina@chello.nl
Subject: Re: Informatie gevraagd ...

>>De naam is Dr. Amedeo Maffei, psycholoog (A.M Center) verder heb ik geen gegevens meer van hem. Ode heeft een artikel over hem gedaan, Hij doet alles in het italiaans, dus ik denk niet dat je daar veel verder komt. Ik zou aanraden naar een hypnotherapeut te gaan die haar kan hypnotiseren. Dat geeft de beste kansen, de dokters zitten ervaak naast..........
roy

Tja, dat was het ...
Voorlopig even je resultaten van 5 september afwachten zeker ?
Groetjes,
Sabine