9 sep 2007

Nog eentje...


Ik wou dat mijn ogen hier een foto hadden gemaakt... van de enthousiaste mensen op het plein, en de ruiters die zongen. Dat noemen ze een kippevelmoment...

4 opmerkingen:

Unknown zei

Dag Soraya en Chris,

We konden er jammer genoeg niet bij zijn, maar we hebben veel aan jullie gedacht vrijdag. Ik bel je wel binnenkort. Schattige foto overigens!

Ingrid,Egon, Noƫ en Benoit

sabine b. zei

hey lieve Soraya en Chris,

Nogmaaals bedankt dat wij erbij mochten zijn vrijdag 7 september op jullie huwelijksfeest!
Wij hebben er mee naar uitgekeken en het was super! Om klokslag 16u heb ik naar de klok gekeken en juist op dat moment scheen de zon voor jullie! Een zon vol geluk! Wij hebben met ons gezin de mooiste wensen voor jullie geplukt!Een dag om nooit te vergeten! Luc en Sabine

Sabine Caboor zei

Dag Soraya,

Vandaag alweer "vooruit met de geit" ... naar de kliniek voor de besprekingen omtrent het nieuwe medicijn ? De tijd tikt zo snel weg. Weinig bezinningstijd en tijd om de rusten. We zullen tussendoor best een koffieklets inplannen om even de mooie plaatjes te bekijken van de trouw en gewoon even na te praten ... zoals Kathleen al eerder aangaf.
We zien wel waar, wanneer ... nog eventjes "rust" misschien en tijd om alle plaatjes te verzamelen.
Beste groetjes,
Sabine

Soraya Belala zei

ja, zeg... de meiden van de vrijgezellenfuif moeten zeker eens langskomen om naar die video van jou te kijken !! HILARISCH !!!