17 okt 2007

Mijn fokkiechamine is pakot !

Ondanks de zere nagels en verhitte handpalmen kan ik gelukkig nog typen ! Mijn spraakvermogen laat echter te wensen over… Vooral ’s ochtends kan ik niet aan mijn woorden uit. Letters maar ook volledige woorden worden verwisseld en andere woorden rollen ongecontroleerd over mijn tong. Zou dit een gevolg zijn van vermoeidheid ? Of van geneesmiddelen ? Of hoort dit gewoon bij het ouder worden ?
Een paar weken geleden (voor de Xeloda dus) kondigde ik nog aan dat ik part-time zou willen werken vanaf november… Dat is nu totaal niet meer aan de orde. Of zouden mijn klanten akkoord gaan met geleverde siedel in Burdan ? of met ctafuren in loddars ? Plezier gegarandeerd, dat wel. Maar ik denk niet dat ze mij daarvoor gaan willen betalen… En toch doe ik nog mee met de vaste contracten drink. Kort nadat ik mijn vast contract kreeg ben ik ziek geworden. Maar wie weet valt er nog iets uit de lucht en ben ik volgend jaar toch weer aan de slag ? Op 22/10 mag ik naar die specialiste. Eens benieuwd wat die te vertellen heeft.

8 opmerkingen:

Hilde zei

belala, ge moet geen koffie van den aldi drinken, tmoet Douwe Egberts zijn voor goeie fokkie!!!!

Hilde zei

Manman, twas weer prijs vandaag!!!
Na het ziekenhuisbezoek zakten we af naar de Sleepstraat om bij 'den Turk' iets te gaan eten. Broer Hakim kwam ons vergezellen.Uiteraard was er geen parking in de straat en vermits Sor niet te ver kan stappen parkeerde ik (onder lichte dwang) op een privéparking van een winkel. De slagbomen waren wel open dus zagen we er geen graten in om daar te staan. Ik had wel gezegd tegen Soraya, als de slagboom straks dicht is moet jij het maar oplossen. Wat had je gedacht,....ze waren gesloten als we terugkwamen. Op het moment dat we op de parking lopen rijdt er net een auto tot aan de slagbomen en drukt een code in. Ons belalatjen let goed op en onthoudt die code. Hakim forceert mij om (ook onder lichte dwang,...)om snel mijn wagen te halen en vlug mee te zijn. Ik in looppas( die belala's zijn toch dominant zulle!!!)om mijn auto, natuurlijk, slagboom dicht. Wat doet Soraya, ze tikt die code van onze voorgangster in en,.....die slagboom gaat open!!!!!!!!! Wij alle drie bulderlachen!!!!!! Te meer omdat die mevrouw van die winkel achter haar desk, zich zat te verkneukelen dat we er niet weg zouden raken,....maar dat was buiten de belalatjes gerekend!!!
Yasirahtje stond erbij en keer ernaar!
(volgende keer vertel ik wat Soraya doet om geen parkeerboete te krijgen, ...:)
Nog een tip voor de dagkliniek oncologie;
Hang eens alle tekeningen van de kindjes van de kinderafdeling aan de muren van jullie gang, het zal er al veel fleuriger uitzien,...
Slaapzacht lieve schat

Lubmarine GP zei

Soraya, een levering salusia in Burdan moet kunnen !!

Soraya Belala zei

Bedankt, GP !
Hilde Geirnaert !!! Ik mag hier echt niks meer doen hé... Big Sister is watching me, en wat meer is, she's spreading the news... Wij Belala's moeten wel dominant zijn, er zijn er maar 2 in heel België !!!
En trouwens mijne koffie is kachalu van de colruyt. Maar hij lag er samen met mijn ontbijt toch uit... ik spaar u de details.

Sabine Caboor zei

Hela,
Jakkes, inderdaad liever geen details.
Maar het verhaaltje van Hilde is o zo mooi !
Tjonge, wat een doordrijvers toch die Belala's !!!!
En schaamteloos toekijken hoe iemand zijn code intikt !!!!! Ik ben beschaamd in jou plaats !!! Maar allé, anderzijds sterk natuurlijk ! Tjonge tjonge ....
Groetjes,
Sabine
P.S. : Hilde : blijven verspreiden zulk nieuws !!!

micheline zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
micheline zei

amaai zeg wa taaltje is da?waar kunnen e daarmee op reis?ik hoop da mijn reactie nu toekomt na 15 keer proberen,dada.

Anoniem zei

Aan "Pinokkio" & familie,
Mijn innige deelneming bij het overlijden van je zus.
Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe!