15 okt 2007

Tell me why

I don’t like Mondays
I wanna shoo-oo-oo-oo-oo-oot the whole day down (Boomtown Rats)

Familiefeestjes zijn NOG zwaarder dan wandelingen, concludeer ik nu. Ben vanmorgen wat boodschappen gaan doen, mijn handen beven en knieën knikken. Oeioei, nog maar drie dagen recup meer te gaan. Sweet bed of mine, here I come !

2 opmerkingen:

Sonja zei

Dag Sorayaatje,'k ben er stil van geworden,zou willen zeggen"hou er de moed in en blijven zoeken naar een manier om je ziekte te bestrijden zonder dat je ziek bent van de medicatie"maar 't klinkt zo nietszeggend,'t zijn net zulke lege woorden waar je niets aan hebt,maar weet je 'k zal mijn best doen en mijn energie met jou delen.Moest dat eens kunnen he,dat al je vrienden en alle mensen die je blog lezen elke dag een beetje energie doorsturen naar jou.Is er niemand die zo een "energielijn" kan aanleggen.Moesten we nu eens allemaal reiki doen,zou dat niet helpen?Allemaal enkele keren per dag gaan zitten en heel geconsentreed aan jou denken,meschien zijn er nog mensen die een beetje thuis zijn in yoga en begrijpen wat ik bedoel.Of zou een kinesioloog kunnen helpen met het stimuleren van de energiebanen?
Knuffel,Sonja

Sabine Caboor zei

Dag Soraya,
Juli - augustus - september leken mij nog vol activiteit, tussen de slechte dagen in.
Maar nu lijkt echt alle energie "op" ? Die pillen lijken wel erger dan de chemo ? En zelfs tijdens de pauze is er nog zo een naslepende werking ...
Moeilijk.
Hmhm ...
En anderzijds toch nog de moed om je hondjes te trainen.
Ik wil wel langskomen hoor, om wat theorie en praktijk door te nemen. Je zal zien hoe snel ze willen presteren !
Groetjes,
Sabine